Monday, March 06, 2006

lund, tjejer och blod.

heeeeeeeyya

jag har vatt i lund på DG-träff, alltså spelat biljard och socialiserat med folk från deathgame.


it was major awesome, förutom att jag av någon jävla anledning tvingas leva i en kvinnokropp och naturligtvis fick mens samma dag som vi åkte dit. eftrsom jag lever i en ständig 24/7 kamp mot all kvinnlighet som naturen vill tvinga på mig hade jag såklart glömt att ta med bindor, elelr bara ignorerat faktumet att något sådant skulle behövas. SÅ, jag fick köpa SVINDYRA cpmongolibressemedvingar på fucking pressbyrån för 42 spänn!! 15 st fula små tingestar av papper o plast till ockerpris!!

fy helvete, de ska brinna i..ja, helvetet, typ..
jag VÄGRAR acceptera att jag ska behöva stå ut med det här töntiga "kvinnoproblemet", jag har fan ingen anledning att gå runt och utsöndra blod! GAAH, hur står folk ut? jag har hört att tjejer typ sådär för kalender över sin mens, har koll på när den kommer o planerar sina semestrar efter den. SINNESSJUKT

jag kör taktiken att ignorera tills den infinner sig. jag har lyckats ganska bra de senaste åren eftersom mina häftiga minipiller gör att man inte får nån mens alls om man har tur. fast ibland bara spontant visar den sitt fula tryne ändå! (euuw, mens med tryne)
jag tror naturen försöker jävlas med mig, sist fick jag mens när jag va på filmfestivalen och sen dess har jag inte haft nån sen, helt plötsligt kommer den, samma dag jag åker till lund, den kanske typ är korrigerad efter riktnummer eller nåt, så fort jag lämnar min hemvist slår den till!!

jaja, iaf, på natten skulle vi sova på varsin sunkig soffa i köket i rydes studentkorridor. när vi typ PRECIS hade somnat stormade två stycken urblåsta bimbos köket. först smög de fram, tittade nyfiket på oss och frågade om det var okej att de bara åt lite. vi sa "självklart" eftersom det faktiskt var dom som bodde där och inte vi. DET skulle vi aldrig ha gjort, ca 5,2 nanosekunder efter att de frågat det brakade helvetet löst, de började livligt diskutera ämnet "killar är idioter" skrika, skratta, fnissa hysteriskt, rosta bröd så jävla ljudligt det bara går och var allmänt jävla våpigt äckligt fittiga.

anledningen till att killar är idioter var att det ena kexet hade suttit och gosat med en kille på en efterfest och HELT PLÖTSLIGT SKULLE HAN GÅ HEM!!!!!!!!1111322142335436
-ÅÅÅÅÅH, NEJ! vad ondsint!!
detta var naturligtvis katastrofalt eftersom han var både snygg och snäll, en "äkta fitnesskille" och att annars brukar juh MINST 3 killar vilja hångla med henne och följa med henne hem och han här var så jävla elak och bara ville inte knulla skiten ur henne bara för att han va på fest!!

sicket as, han måste vara! hur kan han vara så JÄÄÄÄVLA fitness och bara gå hem efter att ha vatt på fest?! det FINNS inte!

fast detta gjorde nog egentligen inte så mycket eftersom hon senare avslöjade att hon "faktiskt ÄR kär i filip" för hon och han gillar att träna båda två och han är snygg och snäll, de umgås hela tiden och de har så mycket gemensamt.

blaaaaah blaah, den andra tjejen tyckte att hennes ex var dum för att han inte tar hem en massa tjejer och håller på med dem, för det MÅSTE man juh när man är student, ta chansen när man inte bor hemma liksom.

i allefall, efter typ 1 timme frågade till slut mattias om de kanske var klara för det var lite svårt att sova. då vände sig den ena tjejen om och sa "ASSSSSSÅÅÅAA, du är lixom i vå't köööak, så bara HEJDÅÅÅÅAA!!"

sen fortsatte de diskutera ännu högre och värmde diverse saker i micron, förmodligen bara för att jävlas, i ungefär en halvtimme till!!

FY FAAN vad tjejer är cp! jag fick mattias att lova mig att om jag någon gång blir sån så ska han dänga mig i huvet med ett strykhjärn.

dom får hjärna ha mens, ALL VÄRLDENS mens önskar jag dem, åtta gånger i månaden i 49 år!!



förövrigt såg köket ut som något ur ett föruttnelseexperiment, där låg typ makaroner med damm på från 1800-talet och allt ätbart man kan tänka sig, fast i numera oätbar pånyttlevande form på hela golvet, det var spännande.

ps. om du är sugen på en bloody mary så finns receptet att beskåda här!! ds.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Vad har ni för bisarra statsvetare? I de mer nordliga delarna av Sverige (Östergötland) ägnar sig blivande statsvetare åt att hysteriplugga varje timma om dygnet för att hinna hänga med, utom två då man sover och en då man extrajobbar för att ha råd att köpa ketchup. Päronen slänger väl för bövelen inte bort sina pengar på en avkomma som har en framtid som kommunaltjänsteman.

Jag gillade verkligen mensbilden!

Monday, April 03, 2006 6:50:00 AM  

Post a Comment

<< Home