Sunday, February 19, 2006

lidköpings bandybögar

yo, vi har spelat settlers som satan ikväll och jag skulle ha vunnit om det inte var för att dom jävlarna bara sög ut mej hela tiden, så troll vann som den simpla grådvärg han är..

jag lade märke till att det tar ungefär 5 gånger så lång tid att spela igenom en runda när fredrik är med eftersom han burstar ut i okontrollerat pladder, sång och förvirring titt som tätt.

spelat alldeles för mycket WoW mwd, det är juh inte ens KUL!!!!!!!!!!!!!!!!11111 argh
idag dödade jag ett vildsvin som hade ett svärd i sitt inventory, vad FAAN har ett vildsvin ett svärd till?? och vart förvarar han det? ja, jag kan då bara komma på ETT ställe.., det måste göra ont..
och så har jag lärt mig skinning med, det lite smålama är att ibland när man dödat ett djur så ligger huden redan i inventoryt, så man slipper skinna, precis som att den bara "ÅÅH, jag kommer snart dö, bäst jag skalar av mig pälsen så denna snälla gnomen slipper göra det själv!"

OREALISTISKT TYCKER JAG!! tacka vet jag furcadia!! pastellfärgade hästar som sitter på sammetskuddar och socialiserar med varandra är iaf ett naturtroget scenario!!

nu ska jag läsa på boket, puss och piss

ps. innan när jag cyklade förbi det nya parkeringshuset med de FULA frostade rutorna på väg till namnam luktade det något jag vet att jag älskade när jag var liten, problemet är bara att jag inte kunde komma på vad det var. så jag åkte tillbaka dit för att lukta lite till på vägen hem, det påminde mig om pyssel och kanske lego, eller pärlor, eller kanske från någons hem, eller nåt man äter, ÄÄÄH, bajs. ds.

nu när jag ändå berättar viktiga saker vill jag bara tillägga att när jag och mattias duellerade på vetgirig.nu för ett par dar sen skulle vi svara på vad bandylaget i lidköping heter, mattias svarade lidköpings bandybögar, det var fel.

man kan visst inte alltid ha rätt. hejdådå.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home