Tuesday, October 07, 2008

hammarkullen

dagens djur ^

nu bor jag och ida på/i? hammarkullen, det är både ballt och lite lamt, det balla är att dom har världens coolaste skabbiga pizzeria-hak med inredning i form av plastklängväxter och tredimensionella posters på fåglar och så är pizzan billig och de bjuder på konstigt te från sitt land, som smakar skit men ändå! jag och ida har märkt att det finns ett bord på pizzerian, längst in i hörnet, som är det "häftiga" bordet, där det alltid sitter ett gäng med enormt självsäkra kanske arabiska män och bara hänger och diskuterar typ livsfrågor. vår plan är att arbeta oss uppåt i hierarkin ända till det häftiga bordet, kanbske till och med claima det!
andra saker som är schyssta är den jättekonstiga turkiska-ica-handlarn med miljoner spännande konstiga varor (oftast i konserverat format och saker man inte alls tycker borde konserveras och färgas rosa typ bananer), gänget med typ 20 stycken yttepyttesmå barn som hänger i vår trappuppgång och att det sista tvättpasset är mellan 22:00 och 01:00, totalt fantastiskt!!
saker som är mindre balla är att vårt källarförråd ligger längst bort i en ca 1,5 km lång kulvertlabyrint, att det är ultralyhört och att vår lägenhet inte känns ett dugg som vårt hem..
den är bara helt stor och vit och tom (fast vi tatt hit möbler) det till och med ekar när man pratar. det är så skumt, av någon anledning har man iget att göra här heller, när vi bodde inklämda i huset på jyllandsgatan hade man saker att göra hela tiden kändes det som, det var folk överallt hela tiden och man blev störd när man skulle läsa sina läxor och irriterade sig på att ingen tog ut soporna, jag saknar det!! det var så satans mysigt, det kändes som vi var en liten familj, jag ida och daniel, och lite som att va på läger för jag sov på en madrass på golvet i vardagsrummet. och skogen, den jättelånga vägen genom skogen med alla sniglar som man var tvungen att ta när man skulle med bussen på morgonen och det var så jävla jobbigt för jag alltid är sen och jag sprang som en galning och fick skitmycket träningsverk i benen varje dag och nu saknar jag det! fast wtf, man vänjer sig kanske? sen kanske det känns mer som ett hem när man skaffat fler möbler och fått in mer själ, minna and ida-embiance eller iaf göra så det slutar eka.. kanske ska klistra upp sånt där fult skumgummi folk har i ljudstudior, det skulle va hett, elle klä in hela väggarna och taken som i en maddrasserad cell, så behöver man inte ha nån säng utan kan lägga sig ner var som helst när man blir trött och bara sova!!

som jag ska göra nu. nighterZ

0 Comments:

Post a Comment

<< Home