Tuesday, October 09, 2007

våld mot tjänsteman

okej så här är det: jag har blivit mördad av polisen!! eller jag har råkat mörda mig själv men det var polisens fel..

det hela började med att jag anmälde mig till omgången, dödade lamornaskung och helt plötsligt var hela halmstads gymnasiekillar ute efter mig (inte på det sensuella viset)

i efteranmälningen fanns helt plötsligt ett tiotal nya små pojkar med och alla verkade vilja ta kol på mig, speciellt junkdigger som försökt mordbränna mig tre dagar i streck nu (utan framgång MAHAAA).
detta har gjort mig ganska paranoid, så när jag kom in i min trappuppgång igårkväll märkte jag att mina mördarapor var borta och tog för givet att junkdigger det lilla aset brutit mot reglerna och snott dem eftersom han vatt här och petat in tre trampminor i mitt brevinkast, vilka jag dock lyckades låta bli att trampa på..

jag ringde mattias för att fråga en rad saker till exempel dör man om en mina krossas av ens dörr? vad händer om ens medspelare flyttar ens apor? osv.. blabla
samtidigt som vi är mitt upp i att rota runt i faq:en (vill även tillägga att jag satt i beckmörker iförd flytväst i min lgh för jag var rädd att junkdigger skulle komma och se att jag var hemma) ringer det på dörren, jag slänger på luren, smyger fram till dörren med två bananer och ett äpple i högsta hugg, övertygad om att det är junkdigger som kommit för att finisha mej off. SÅÅ, jag sliter upp dörren samtidigt som jag kastar ett äpple OCH FÅR SYN PÅ TRE STYCKEN FÖRSKRÄCKTA POLISER!! varav en av dom skriker "VAD HÅLLER DU PÅ MED?!"
jag har alltså innan jag hann fatta det själv utfört fruktigt våld mot tjänsteman.. OCH sprängt mig själv i luften eftersom äpplet inte kom längre än 1½ meter (där det fanns en vägg) men jag sa förlåt, till polisen alltså.

poliserna sa att de blivit rapporterade att det förekommit skumma saker i min trappuppgång, i form av maskerade personer som smyger runt, hotbrev och apor, grannarna hade tydligen blivit rädda och ringt dem, de visade också upp en liten hög av "bevismaterial" i form av två apor, en banan och ett mordbrandsbrev som någon öppnat och frågade om det var mitt. de påstod att de hittat allt utanför min dörr.

jag fick förklara allt om deathgame och vad man gör och varför osv och att vi för att förebygga såna här situationer alltid brukar hänvisa till deathgame.se, de tyckte att själva namnet deathgame inte var så bra att hänvisa till eftersom att gamla människor (eller bara människor i allmänhet) säkert blir skrämda eftersom det är ett så skrämmande namn, död o sånt..
samtidigt som jag står och förklarar allt detta för de misstrogna poliserna råkar jag trampa sönder min egen knäckebrödsmina till på köpet.

till slut när allt är någorlunda utrett ger poliserna mig bevismaterialet, säger att vi borde ta det lite mer försiktigt och går.

jag går in och ringer mattias för att diskuttera huruvida man är död om man får en annan spelares mördarapa av polisen. vi kommer inte fram till nåt vettigt.

japp, that's it, efter det ringer yrkesmördare_fff och jag möter honom, junkdigger och en utomstående ninja vid namn benny. de berättar att mina grannar tydligen skrikit på dem när de stod på vår gård tidigare ikväll och att de sedan öst en spann vatten över dem från balkongen, innan de hann förklara vad det hela handlade om.. här är dom>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

hmmmmm, ja, jag vet, man ska vara försiktig så man inte offendar allmänheten, men ärligt talat, om de nu hittar en neongrön apa med stjärnor på i sin trappuppgång som det råkar stå "mördarapa" på och även en grannes namn och telefonnummer, är verkligen ens första tanke sdå att det förekommer allvarlig brottslighet? och om man nu tror det är nåt fuffens på g, varför går man då bara inte in till den grannen och frågar vad det är frågan om?! NÄÄ, man påkallar halva halmstads polisstyrka OCH kastar vatten på folk. WAY TO GO!

jag undrar, är folk verkligen så inskränkta i vad som är acceptabelt att de blir SKRÄMDA av tygapor och folk som försöker låtsasdöda varandra med frukt och grönt? eller är bara mina grannar extrema fall? de kanske tror jag är värsta torpedkvinnan.. lite ballt ändå

well, detta har nu längden av en tantsnusknovell, så over and out

ps. aporna polisen gav tillbaka till mig var inte de två som jag satt ut i min trappuppgång utan en som jag satt ut hos yrkesmördare_fff innan idag som han hade returnerat och en av hans apor som han lämnat utanför mig, alltså är mina två stackars apor fortfarande väldigt mysteriously missing ds.

ps2.
omg! läs inlägget från herr/fru "upprörd"!! en festlig händelse kommer sällan ensam.. ds.

förresten så var det fucking svinkallt ute imorse och ultravackert!

Labels: , , , , , , ,

1 Comments:

Blogger Malkolm Ahlgren said...

Hahahaha! Det var det roligaste jag har hört!

Thursday, October 11, 2007 4:12:00 AM  

Post a Comment

<< Home