Wednesday, May 30, 2007

långsam snabbmat

ÅÅH, folk som förvandlar snabbmatsköer till evighetsköer borde verkligen döden dö!!!!!!!!!!!!111111111
varför finns det snabbmat? JO, för att man är hungrig NU och vill betsälla mat som man får DIREKT!! så står det ett jävla as framför mig i kön och vill beställa nåt i stil med en bacon juicy med bigmac sås istället, en till bacon juicy utan någon sås alls, tre vatten med en liten skvätt cola i, varav en ska vara med extra mycket is, en glutenfri banan i ett cheeseburgarpapper och femton stycken pickolos som spelar panflöjt jämte bordet där hon ska äta.

BESTÄLL SAKER SOM FINNS PÅ MENYN FÖR HELVETE!!

gaaah, det borde fan finnas en specialkö för krångliga människor som vill ha specialgjorda menyer så andra människor slipper ödsla 20 minuter av sitt liv på att VÄNTA på snabbmat!1 man ska inte behöva vänta på saker som går snabbt, det hör ju vem som helst. snabbt är saker som INTE tar lång tid, vänta gör man på saker som tar lång tid, alltså saker som INTE är snabba!

sen fattar jag inte heller varför de som jobbar på mcdonalds aldrig någonsin verkar få in i sina trånga skallar att det går åt oändligt många cheeseburgare hela tiden och att de borde göra ett helt lager, det finns ALDRIG cheeseburgare klara för dom tar alltid slut eftersom ALLA köper cheeseburgare hela tiden!! är det så svårt att märka? jävla skit.

och don't even get me started on hemköp, faaaan vad jag hatar evighetsköer!

Labels: , , ,

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

det finns ett nytt fenomen som kallas "slow food", kanske donken sneglar på det konceptet?

Friday, June 01, 2007 1:10:00 PM  
Blogger reallyjoel said...

vilket svårt liv du måste ha

Monday, June 04, 2007 3:14:00 PM  

Post a Comment

<< Home