Thursday, December 18, 2008

syrsan

jag har fått en fucking syrsa i julklapp av ida!! alltså en levande sån som spelar musik och hoppar. det är mitt husdjur, ida tyckte synd om mig för hon har en hund och jag inte har nåt djur och tyckte det skulle va skitballt med en syrsa, lite ville hon hämnas också för att jag kokar makaroner mitt i natten och hon vaknar för att våra väggar är gjorda av typ papper.. problemet är bara att den JÄVELN VÄGRAR HÅLLA KÄFTEN!!
först tyckte jag han var söt och fascinerande och lite lite motbjudande, nu tycker jag han är en fucking jävla pain in the ass!! alltså han låter typ högst i HELA världen! HELA TIDEN! han har chirpat exakt hela natten, till sist låste jag in han i badrummet men det hjälpte fan inte, så jag la en handduk över hans lilla bur och stängde badrumsdörren och skjutdörren till hallen utanför så nu är det ganska bareable.. lite kul är det dock att idas plan backfireade och hon nu inte kan sova på grund av herr syrsa!

jag fattar fan inte vad hans problem är, jag läste att syrsor har tre olika låtar dom spelar, en för att locka till sig honor, en när de känner att en hona är i närheten och typ vill va attraktiva, en aggressiv som deras antenner triggas när en konkurrerande hane är i närheten och en när du fått en lyckad utlösning över honans ägg.. och ingen av dessa scenarion är ju aktuella just nu här i vår lägenhet! ok, han kanske försöker locka till sig en hona då, men varför?? dom parar ju sig bara på sommaren.. idiotsyrsa, jag ska sänka temperaturen i lägenheten så han fattar att det är vinter, men då dör han nog.. då blir ida säkert ledsen, och kanske lite glad.. men jag är ingen mördare.

om om 5 timmar och 11 minuter ska jag tvätta, jag kanske bör sova.. om herr syrsa tillåter förstås.. han har inget namn än, hade tänkt döpa honom till kumar, efter kumar på vårt förra jobb, men nu när jag märkt vilken jävel han är (syrsan då) känns det fel mot riktiga kumar..

förresten vi såg vääärldens bästa sydkoreanska såpa idag i skolan, winter sonata, hittade den på piratebay, BARA 12 gig!! så nu har jag rensat i min hårddisk hela natten för att få plats med den, bara 12 timmar kvar nu tills jag får veta om Yoo-Jin kommer få till det med Jun-Sang trots att de kanske är syskon..

Labels: ,

1 Comments:

Anonymous Pjär said...

HET winter sonata-bild!!

Friday, February 06, 2009 11:00:00 AM  

Post a Comment

<< Home