Sunday, March 30, 2008

omfg it's vår, i flip.


ÅAH, det var så underbart fint lovely väder ikväll, typ varmt (eller fesljummet) och ultrablåsigt, men inte kallt utan sådär mysigt och fascinerande!! sådär så man går runt och är glad och tycker att hela världen är den mest underliga och fantastiska sak.
jag får lust att grilla och spela fotboll och kvällsbada och gå hem sådär ultratidigt på morgonen för man vatt ute hela natten och man är sådär fantastiskt sommar-övertrött-full/bakfull och det är helt tomt för alla normala människor ligger hemma och sover förutom mcdonaldspersonalen som är ute och plockar skräp på brogatan och lite fiskmåsar och nåt fyllo som ragglar omkring och försöker ringa sitt ex men inte fattar hur mobilen funkar och allt är sådär underbart eller man har följe på vägen hem med någon man inte alls riktigt fattar hur man kommit att umgås med och man har komplicerade djupa diskussioner (tror man för man har druckigt alkohol) och det är varmt fast det är mitt i natten och nästan ljust och det luktar sådär gott och det är dagg i gräset och man är så fruktansvärt jävla underbart trött att man typ somnar på gräsmattan och sen vaknar nån timme senare av att grannen går ut med hunden och man smyger in och kryper ner i sängen helt naken efter att man kissat och druckit sådär en liter avslagen cocacola, DET längtar jag efter. OMG, so much!!

Labels:

3 Comments:

Blogger Malkolm Ahlgren said...

härligt! det är precis så det ska vara. gå hem på morgonen och det är varmt i luften, ljust och tyst på gatorna.

Monday, March 31, 2008 8:52:00 AM  
Blogger reallyjoel said...

förutom att man inte kommer hem utan somnar på vägen

Wednesday, April 02, 2008 3:51:00 PM  
Blogger Dejen said...

Åhh, va gött! Jag gjorde det nästan hela förra sommaren. Jobbade kvällar då, så det var inga problem att vända på dygnet =) Grillkvällarna är snart ett faktum och snart kan man ligga på marken och dessutom trivas där.

Thursday, April 03, 2008 12:32:00 AM  

Post a Comment

<< Home